MIKSI MUKA PITÄISI?

Miksi brittien pitäisi tietää, mistä äänestävät 23.06.2016?

Eihän mekään tiedetty 16.10.1994.

8 kommenttia artikkeliin “MIKSI MUKA PITÄISI?”
 1. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

  Just noin. Mua ihmetyttää nää jokakuiset gallupit täällä Suomessakin. Hesari tänään, Yle huomenna, Iltalehti ylihuomenna, otokset sieltä sun täältä. Virhemarginaali +- 3 %, mutta. Vaalipäivän iltana tai lähiaikoina tietävät engelsmannitkin ja suomalaiset täällä suomessa kuinka meni. Minä en ainakaan äänestä galluppien perusteella, äänestän ehdokasta jos on sopivan tuntuinen. Politiikan suunnan näyttää hallitusohjelma eikä yksittäinen puolue. Mutta oppositio on aina oikeassa.

 2. avatar Harri sanoo:

  eikä muuten tiedetty 19.4.2015:kaan

  • avatar Valitan sanoo:

   Mutta nyt se tiedetään, että perseelleen meni. Täydellisesti.

   • avatar matti sanoo:

    Jep…ikävä kyllä historiaa ei voi muuttaa ! Miten täällä palstalla näin hiljaista onkaan ?

    • avatar Harri sanoo:

     Historiaa ei voi, mutta varmaan ensi vaaleissa taas näkyy se politiikan kummallisuus. Opposition juttuja uskotaan sumeilematta huonoina aikoina ja taas valta vaihtuu ja taas ollaan siinä liejussa…vain puhuvat päät muuttuvat.

 3. avatar saara finni sanoo:

  Muistan hyvin sen hurjan propagandamyrskyn, jolla silloin manipuloitiin suomalaisia liittymään EU:hun. Se oli viimeinen ja ainoa pelastus uhkaavaa Venäjää vastaan. Läpi meni, muuta ei tarvittu.

  Näin tulee varmaan käymään myös ajojahdissa Natoon. Se on viimeinen ja ainoa pelastus uhkaavaa Venäjää vastaan. Epäilen, että taas käy samoin.

  Venäjä-pelotteella suomalaiset saadaan tekemään ihan mitä tahansa. Hällä väliä, mihin liitytään ja mitä siitä seuraa.

  • avatar Antti Sulonen sanoo:

   Jos pelkäisin Natoa ja kammoksuisin liittymistämme EU:hun, hakeutuisin Venäjälle ja anoisin Venäjän kansalaisuutta.
   Laaja maa, laajat mahdollisuudet, ihmisarvoisempaan elämään kuin täällä ahtaassa manipuloitavassa Suomessa. Siitä huolimatta olen tyytyväinen tähän suomalaiseen elämänmenoon, joka monelta osin kallistuu EU-, ja Nato myönteiseksi. Itse olen mieluummin EU-kansalainen kuin Venäjän kansalainen.

   • avatar Valitan sanoo:

    Tästä voisi hyvin vetää loogisen jatkon, että Sulonen lopettaa Hämeenlinnan toimijoiden kritiikin ja muuttaa kaupungista pois.

Jätä kommentti

css.php