JULKINEN ANTEEKSIPYYNTÖ KAUPUNGINJOHTAJA TIMO KENAKKALALTA

Pyydän kaupunginjohtaja Timo Kenakkalta anteeksi sitä, että olen tällä foorumilla julkaisemassani blogikirjoituksessa nimittänyt häntä pannulapuksi. Nimittelyni oli asiatonta.

Olemme käsitelleet asian keväällä pienemmässä piirissä, tässä vielä julkinen anteeksipyyntö samalla foorumilla, jolla loukkauksen esitinkin.

5 kommenttia artikkeliin “JULKINEN ANTEEKSIPYYNTÖ KAUPUNGINJOHTAJA TIMO KENAKKALALTA”
 1. avatar JP sanoo:

  Suoraselkäinen ja herrasmiesmäinen ulostulo Kari Ilkkalalta, vaikka Leppäsen huomautus tämän omassa blogissa sivuaa kohta jo vuoden vanhaa Ilkkalan kommentointia kaupunginjohtajasta, mikä eikä liene asiasisällöllisesti edes väärässä. Tarvetta Ilkkalan anteeksipyynnöille ei varmasti ollut, mutta ei hän niistä varmaan köyhdykään?

  Leppäsen moraalikäsityksillä, saisi tämän nuijamainen aateveli anella anteeksi puolelta kaupungin some-aktiiveilta, ajoittain törkeääkin kielenkäyttöä.

  Leppäsen louskutus kohdistuu kaiketi enemmän hänen omaan erinomaisuuteensa ja kaupunginjohtajan ”olemattomuuteen”, samalla nokkien josko hänen provosointiin tartuttaisiin, Ilkkalan osalta.

  ”No name” avaa oivasti Seppo Rehusen blogissa, miksi Leppäsen blogit jää yhä useammin miehen itsensä seuraamaksi. Olin kirjoittaa aiheesta myös Rehusen blogiin, mutta tämä Ilkkalan anteeksi-pyyntö -blogi tarjoaa oivan mahdollisuuden samaan.

  Kuntavaalit 2012: Kari Ilkkala 819 – Leo Leppänen 25

  Yli 30-kertainen kannatus, piskuiselta paikkakunnalle muuttaneelta yrittäjäpoloiselta, verraten messiaanisen kunnallispoliittisen huippuurheilijauran tehneeseen maakuntamieheen.

  Mikä on pielessä?

  Mieleeni syntyy kuva häijystä vanhuksesta, jota ”kukaan ei kuuntele”?

  Parasta Ilkkalan tyylissä on johdonmukaisuus ja karavaanin kulkeminen, räksyttäjistä riippumatta.

  Yhdistettynä syntymäahkeruuteen, jälki on vakuuttavaa.

  Kevään vaaleja odotellessa….

 2. avatar JP sanoo:

  Mainio veikkonen tämä ”Lexa”, käy taas kerran monologia omassa blogissaan, kirjoittaen yksin ja vastaten itselleen. Tämä ”Lexan” tähän asti viimeisin kirjoitus ei ole ainoa hänen yksinpuhelunsa, omassa blogissaan, edellinen oli ”HÄMEENLINNAN VALTUUTETUILTA VÄHÄN SIDONNAISUUSILMOITUKSIA”.

  Huolimatta Viktoriaanisesta emeritus-kunnallisprofessuurista, ei ”Lexan” punertava kunnallisvaikuttaminen herätä rahvaassa suuria tunteita. Oletan hänen aatteen punertavan, viime kuntavaali-ehdokkuuden perusteella?

  Silmäilin, että Leppäsen kymmenen viimeisintä blogia yhteensä on herättänyt kansalaisissa yli puolet vähemmän kannanottoja, kuin esimerkiksi Ilkkalan tuore ”En halua enää yhtään selvitystä SCC:stä” -blogi.

  Myönnettäköön, että Leppäsen kirjoitukset tanssi- ja viihdemusiikista, sekä kesäteattereista on siivittänyt hänen blogeja kulttuuriseen ”matalalentoon”, hienoa!

  Suutari pysyköön lestissään, minä jättäisin iloisen jazz-musiikin ”Lexan” harteille ja löisin panokseni kaupunkilaisten edun osalta, Ilkkalan harteille.

  Harmi, että ”Lexa” poistelee blogejaan, hän nimittäin kirjoitti muutama vuosi sitten paikallisten räkälöiden kanta-asiakkaista tavalla, minkä seurauksena haastoin hänet ko. paikkoihin, tuopin ääreen, mittaamaan solvausten kohteena olevien näkemystä Lexan kommenteista. Taisipa aihe sivuta juuri vaaleja ja vielä nurkan takana odottanutta Persujen jytkyä…?

  Lexa ei lähtenyt oluelle, mutta ei noudattanut myöskään sivustolla edellytettäviä verkkokeskustelun sääntöjä.

  Haastavaksi Leppäsen kirjoittelun arvioinnin tekee se, että hän esiintyy vuoroin mittavan uran tehneenä kunnallispolitiikan asiantuntijana ja taas toisaalta syntymälaiskana kaduntallaajana. Ota siitä nyt selvää?

  Ilkkalan, joka on nyt Leppäsen ”hampaissa”, toiminta on ihailtavan johdonmukaista, oli tyyli muuten, ”mitä tahansa”.

 3. avatar Erkki Strömberg sanoo:

  Hyvä JP!
  Et huomannut kertoa Lexan myös kieltävän eräitä henkilöitä kommentoimasta hänen kirjoituksiaan. Minä olen yksi heistä, en toki kaipaakaan hänen palstoilleen, saa sitä lokaa naamalleen häneltä muutenkin.

  Ei ”pannulappu” miksikään muutu, nimen kun on saanut aiheesta niin sitä kantakoon. ”Eihän nimi miestä pahenna jos ei mies nimeä”.

  On tässä kaupungissa myös ”lapanen”, siitä joskus toiste!

 4. avatar no name sanoo:

  ”Tällä sivustolla kaikkien tulee noudattaa Hämeen Sanomien verkkokeskustelun sääntöjä. Ilkkalan kielenkäyttö oli sääntöjen vastainen. Ihmettelen, kun portaalin valvoja ei puuttunut asiaan.”

  Ja vielä

  ”Kun Ilkkala nimesi Kenakkalan pannulapuksi, minun mielestä Ilkkala oli dorka typerys.”

  Yllä lainaus Leo Leppäsen blogista ja alle vielä Hämeen Sanomien pari pykälää verkkokeskusteluun:

  2. Esittää asiattomia tai loukkaavia kommentteja muista henkilöistä.
  4. Esittää laitonta tai loukkaavaa materiaalia.

  Tahtoisin niin liittää tähän vielä omankin kommenttini, mutta katson ettei se olisi järin viisasta ja kaiken lisäksi se saattaisi loukata herra Leppäsen herkkää hipiää.

 5. avatar JP sanoo:

  Asiaa nyt muutaman päivän seuranneena, muutan tai ainakin tarkennan mielipidettäni. Ilkkalan ei olisi pitänyt missään nimessä pyytää anteeksi pannulappu-nimittelyään, se on kaupunginjohtajajaa liian mairitteleva.

  Jos aateveljeys ajoi sen ohi, että kaupunginjohtaja olisi ojentanut Kiemunkia, menetin uskoni tähän poliittisin perustein valittuun vessaharjaan.

  Kenakkala kertoo Hämeenlinnan kaupungin virallisilla nettisivuilla seuraavasti: ”jokainen ihminen on arvokas, ja häntä tulee kohdella oikeudenmukaisesti, varsinkin julkisen vallan toimesta.”

  Pysähtykääs hämeenlinnalaiset miettimään Kenakkal (SDP) esittelee arvojaan uutena kaupunginjohtajana näin ”jokainen ihminen on arvokas, ja häntä tulee kohdella oikeudenmukaisesti, varsinkin julkisen vallan toimesta.”

  Kun Kiemunki julkisen vallan edustajana aiheuttaa Lulu Ranteen lapsiin kohdistuvan kohun, millä ei ole mitään tekemistä kunnallispolitiikan kanssa, antaa Kenakkala lausunnon Hämeen Sanomissa:
  ”– Rohkea avaus ja vahva huolenilmaus Iisakilta, kommentoi Kenakkala Kiemungin vuodatusta.
  ….. Kenakkalan mielestä kaupungissa on hyvä draivi päällä.”

  Hellsten jätti jälkeensä ruhjotun kaupungin, toveri Kenakkala jatkaa ”Keisarina uusilla vaatteilla”.

  Iisakki Kiemunki (SDP) on parasta, mitä Hämeenlinnan Perussuomalaisille on tapahtunut.

Jätä kommentti

css.php