VISKIÄ IISAKILLE

Iisakki, Riitta ja Leo,

viime elokuussa houkuttelin itsevarmasti halukkaita tarttumaan Iisakin viskivetoon – Iisakki veikkasi allekirjoittaneen lähtevän kuntavaaleihin ehdokkaaksi. Olihan näet ”absoluuttinen fakta” etten ollut lähdössä…

Riitta ja Leo, löitte vedot kiinni, ehdoilla joiden mukaan itse olisin merkittävä edunsaaja Iisakilta vaivatta kynityn viskin suhteen.

Viikkouutisensa lukeneet tietävät nyt Iisakin voittaneen (vain) vetonsa. On oikeus ja kohtuus, että minä katan vedon.

Iisakki, nimeätkö merkkisi? Pyydän ettet pilaa iloista häviötäni toivomalla jotain #¤%&:een blended-sotkuja…

Riitta ja Leo, toivon että esim. pullot Lepaan Annaa voitelevat kirvelevät sielunne houkuteltuani teidät vedon häviävälle puolelle?

29 kommenttia artikkeliin “VISKIÄ IISAKILLE”
 1. avatar Riitta Nyqvist sanoo:

  Jo vain Kari..
  Olisin kyllä hävinnyt mielelläni useammankin viskipullon, jotta lähdet ehdokkaaksi.
  Ilahtuneena luin myös Iisakin ja Vekan lupauksen Viikkouutisista, jokapaikan höylät jäävät katsomoon ensi syksyn kunnallisvaaleissa, jos asiat saadaan ordinkiin kaupungissa ilman heitä.
  Eiköhän se järjesty ja ko. herrat saavat sapattia.
  Riitta

 2. avatar Hip Hurraa sanoo:

  HYVÄ KARI!!!

  Teit miehen työn ja sinussa asuu Hämeenlinnan nykypäättäjiltä puuttuva piirre. Uskallat korjata mielipidettäsi, jos näet sille perusteet. Viikkouutisten artikkeli oli järisyttävän upeaa luettavaa…. wiski-vetoihin voisi liittää, kuinka hienosti HML kokoomus- ja demaripäättäjät mediassa jatkossa kiittelee ”mukaan lähtöäsi” ja ”toivottaavat tervetulleeksi hoitamaan yhteistä hyvää”, mikäli vaalimenestys sen suo… Näin se liturgia mennee… Se on varmaa, että kulissien takana monissa pöksyissä lirisi, kun asian kuulivat.

  Tästä tulikin mieleen, kun viime edeskuntavaaleissa rannalle jääneinä, mokomat hakivat syytä äänestäjistä, jopa naapurikaupunkeja myöten… Vika on sit varmaan kaupunkilaisissa, jos oma vaalimenestys tulevissa kuntavaaleissa karisee…

  Nyt Ismo Soukola HÄLYTYS! Hämeenlinnassa sittenkin vähemmistö seuraa aktiivisesti käynnissä olevia ”depatteja” ja mielikuvat syntyvät paikallismedian annista. Siinä jäätte (PERSUT) pommin varmasti alakynteen, kaikki tiedämme HäSa julkaisupolitiikan, mitä on sähköisessäkin mediassa jatkuvasti arvosteltu. Ja näillä foorumeilla aikaansa käyttää lopulta pieni joukko, valtaväestön keskittyessä arjen askareisiin. Soukola, sinulla on asemasi puolesta mahdollista tuoda näkyvyyttä Karille ja kumppaneille laajemman median kautta. Sinua seurataan ja kuullaan aivan eri kaliiberilla, kuin ensivaalien kilpakumppaneita. Laita koneesi käyntiin, tukeaksesi Karin ja kumppaneiden vaalityön näkyvyyttä. Minulta lähtee varmuudella ääni teille!

  Mikä on pielessä nyt? Mihin haluan muutosta?

  Haluan, että kadut kunnostetaan ja niiden kiihtyvä rapautuminen estetään.
  Haluan, että varhaiskasvatus- ja vanhustenhuoltoon annetaan enemmän resursseja
  Haluan, että kaupungin työntekijöitä aletaan kohdella paremmin. Työolot, palkkaus ja työlainsäädännön, sekä työhtosopimusten noudattaminen, niiden on parannuttava. Tiedän esimerkkejä kaupungin toiminnasta työnantajana, että yritysmaailmassa henkilöstöä ei koskaan voisi kohdella siten, ilman ulosmarsseja ja muita vastatoimia. Kaupunki kyykyttää henkilöstöään, erityisesti naisvaltaisissa toiminnoissa. Olen veronmaksajana osa ”kaupunki-työnantajaa”, enkä hyväksy tapaamme kohdella omaa palkattua henkilöstöämme.
  Haluan, että kaupunki lopettaa yksipuolisen ”yhden urheilulajin” tukemisen, muiden kustannuksella.
  Haluan, että kaupunki purkaa ”hyvä-veli”-verkostot, joita niin jalosti verkostoitumiseksi kutsutaankin.
  Haluan, että kaupunki ei salli sellaisia super-sareja, jotka istuu ”kymmenillä jakkaroilla”, koska kenenkään aika ja taidot ei riitä silloin asioiden korkealaatuiseen hoitamiseen.
  Haluan, että Hämeenlinna saa uudet kasvot, päättäjiä ensi vaaleissa vaihtamalla…
  Haluan Kari ja Lulun & kumppanit jakamaan kokemustaan ja realistista otettaan, meidän asioita hoidettaessa.

  HYVÄ KARI JA LULU!

  ja nyt Ismo hommiin, mars!

 3. avatar Hip Hurraa sanoo:

  Kävin lukaisemassa Viikkouutisista Riitan viittaaman artikkelin, Tapsan ja Iisakin, upean poliittisen vedon.. Marttyyrin viitta, on kuin ”äidin, joka syöksysi leijonan kitaan lapsensa puolesta”. Pakko nostaa hattua, miehillä on pelisilmää.

  Summa summarum, Tapsan ja Iisakin ehdollisen lupauksen myötä, toivon ensimmäistä kertaa Janakkalan ja Hattulan liittyvän Hämeenlinnaan!

  Jopa järjettömin viisivuotis-irtisanomis suojineen…

 4. avatar verkot tötterölle sanoo:

  Tervetuloa puolueeseen.

 5. avatar Tero Nuppi sanoo:

  Oikea veto Kari ja Lulu. Onnea matkaan molemmille.

 6. avatar Leo Leppänen sanoo:

  Moro Kari!

  Minulla on valikoiva muisti ja paljon vetoja. Muistan, että Iisakin kanssa on voimassa vaaliveto. Mutta tuskin viskistä, jota en nauti. Se on paska juoma. Ehkä siis Lepaan Annasta? Voinet verestää muistiani, koska haluan toki itse hoitaa tappioni Iisakille.

  Kehitys vaatii uusia päättäjiä Hämeenlinnaan. Olen miettinyt tätä asiaa uutena kaupunkilaisena. Todellisia ja oletettuja ongelmia ei voida ratkaista samojen ihmisten toimesta, jotka ovat ne synnyttäneet. Siis entisillä arvoilla ja ajatuksilla ei saada aikaan todellista muutosta.

  Hienoa, että lähdet mukaan. Sinulta löytyy älyä, tietoa, tarmoa, munaa, pyyteettömyyttä ym. ominaisuuksia, joita kaupungin asioiswn hoitaminen valtuustossa nykyisin vaatii. Toivottavasti saat niin paljon ääniä, että sinulle irtoaa paikka kaupunginhallitukseen ensi vuoden alusta.

  Lähdepä 1. korjaamaan avoimuuden puutetta, konsernirakennetta, maakunnan epäluottamusta ja huonoa tuloskuntoa, 2. hajauttamaan päätösvaltaa, 3. tehostamaan ulkoista tiedostusta ja lakiasioiden hoitoa sekä 4. hajottamaan hyvä veli -järjestelmää. Tässä tulee vain nämä asiat mieleen unen pöpperössä ja ennen kuntosalille lähtöä.

  Tervehtien
  – lexa

 7. avatar iisakki sanoo:

  Terve Kari,

  Kyseessä oli aika pienen riskin veto minun suunnastani. Kuten olen todennut, en ole lainkaan uhkapelaajatyyppiä.

  Sinun poliittinen profiilisi on hyvin samankaltainen kuin Jussi Halla-aholla, vain mielenkiinnon (tai pakkomielteen) kohde on toinen. Varmaan itse vilpittömästi kuvittelit, ettet lähtisi, koska olit aiemmin huomannut, että politiikan lainalaisuuksien noudattaminen ja poliittinen ryhmätyöskentely eivät sopineet sinun luonteellesi. Lopputulos tästä(kin) kehitysprosessista oli kuitenkin ulkopuolisen poliittisen tarkkailijan silmissä väistämätön.

  Heitän tähän vielä ennustuksenkin: pärjäät hienosti politiikassa ja saat mukavasti ääniä – niin kauan kuin saat toimia puhtaasta oppositioasemasta. Kun sitten aikanaan joudut tilanteeseen, jossa joudut luovimaan eri kantoja nippuun, tinkimään ehdottomuuksista pitääksesi laivan kasassa ja kurssissa sekä kantamaan vastuuta muidenkin tekemistä virheistä, niin aiemmat kannustajasi kääntävät sinulle selkänsä. Uusia kuitenkin tulee tilalle. Niin naivilta ja simppeliltä kuin se kuulostaakin, niin se vain menee ja on aina mennyt. Et takuulla ole ensimmäinen etkä viimeinen poliitikko, joka ammentaa voimansa omasta mielestään kokemistaan vääryyksistä 🙂

  Mutta suosittelen voimakkaasti käytännön politiikkaa kaikille, se on avartavaa ja sen kautta pääsee tutustumaan hienoihin ja erilaisiin ihmisiin. Olen sinua nuorempi, mutta rohkenen nyt näitä ”viisauksia” vähän jakaa. Hienoja kokemuksia politiikka on ainakin minulle tarjonnut, mutta olen joidenkin kohdalla huomannut, että politiikka voi pahimmillaan johtaa myös umpioitumiseen ja katkeruuteen. Kannattaa varoa.

  Sinun ja Lulun ilmoitukset sähköistävät aivan varmasti vaalikamppailua ja antavat virtaa muillekin. Nyt varmasti seurataan myös entistä tarkemmin, miten käräjä- ja kantelujuttusi menestyvät.

  Mutta asiaan. Viskimaussanikin olen hyvin joustava ja tyydyn kohtuuteen. Mutta jos haluat luoda glasnostin hengessä hyviä suhteita, niin kaikki Islay- ja Skye-viskit lämmittävät täällä suunnassa.

 8. avatar Riitta Nyqvist sanoo:

  Iisakki hyvä!
  Huomaan sinun noukkineen omat virheesi Karin evästämiseksi politiikan lainalaisilla poluilla.
  Minulle entisenä kannattajanasi riittäisi,
  jos kantaisit vastuun vain omista virheistäsi,
  ettet ajautuisi lopulliseen umpiperään ja katkeruuteen.
  Riitta

 9. avatar saara finni sanoo:

  Loistavaa, Kari! Tämä oli ilon päivä. Nyt on siis olemassa yksi asia, jonka takia haluaisin olla hämeenlinnalainen.

  Vaan tulevat ne eduskuntavaalitkin ja jos minulla silloin vielä takajalat liikkuu, tulen jakamaan esitteitäsi ympäri Janakkalaa.

  Olen niin iloinen kuin suuri ja vanha peipponen!

 10. avatar Vara-Everstiluutnantti sanoo:

  Aivan erinomaisen loistava uutinen, että Kari Ilkkala on lupautunut mukaan kunnallispolitiikkaan. Ja vähintäänkin vastaava juttu on Lulu Riikosen vaihtaminen pois puolueesta, joka ainakin Hämeenlinnan kunnallispolitiikassa on itsepintaisesti noudattanut pelkästään KP-politiikkaa, (KP tulee sanasta kestoperseily). Summa summarum, ei hommat nyt ainakaan huonommaksi voi mennä, pikemminkin dekadilla ylöspäin.

  Ismo Soukola tuossa Viikkolehdessä jo analysoi, että kyseiset henkilöt tuovat mukaan merkittävää osaamista ja hau-hauta, ja heidän panoksensa tuonee Persu-puolueelle lisäkannatusta. Edelleen hän ilmaisi tyytyväisyytensä, että Persu-puolueella on nyt mukana vahvoja ja osaavia naisehdokkaita. Uskon, että kansanedustaja Soukola on tässä vähintäänkin oikeassa, ja edelleen uskon, ettei melkein kansanedustaja, eli valtuustojohtaja, myöskään kiistä tätä Soukolan näkemystä?

  Lulu Riikonen kertoo lehdessä, että kuppi tuli täyteen; ja tuskin hän tarkoittaa näitä valtuustojohtajan kohta saamia vedonlyöntikuppeja? Vaan tietysti sitä syvää mieliharmia ja turhautuneisuutta, jota mm. herrastuomarin, ajomestarin, telttamestarin, pysäköintijohtajan ja liikuntahallijohtajan keskinäinen suhmurointi ja verorahojen salainen järjestely herättää. Toki sen ymmärtää, että puoluetoverille jotain pientä aina pitää järjestää, mutta eikö esimerkiksi se nyt ole jo liikaa, että sopimattomalle paikalle rakennetaan veronmaksajien rahoilla toimimaton pysäköintitalo, jotta joku saisi toimitusjohtajan vakanssin?

  Korruptiosta kirjoittaa myös Markku Peltonen tämänpäiväisessä Hämy-Sanomassa alanurkkakirjoituksessaan. Make aina välillä yllättää, vaikka yleensä hän kyllä on aika lujasti niputettu PUKin talutusnuoraan. Mahtoiko PUK nyt olla talvilomalla ja ei siten päässyt tarkistamaan kirjoitusta? Mutta Peltonen tosiaan kirjoittaa ihan miltei asiaa tuossa HPK-analyysissään.

  HPK on kuralla peliesityksiensä saralla ja kuralla se varmaan on taloudellisestikin, koska niin sanoo myös seuran toimitusjohtaja. Sinänsä tämä on kyllä ihmeellistä, koska mm. Sunny Car Center on tukenut toimintaa jo sadoillatuhansilla. Esimerkiksi kun tässä pari päivää sitten HPK:n johtoa esiintyi Hämeen Sanomien jutussa, niin oudompi olisi voinut kuvitella seuran nimen olevan Sunny Car Center?

  Mutta siinä on Peltonen kyllä jutussaan väärässä, etteikö Hämeenlinnan kaupunki tukisi HPK:ta jo ihan liiankin kanssa. Tukirahat vain kanavoidaan niin, etteivät monet huomaa niiden alkuperää. Esimerkiksi nyt kun Hämeenlinnan kaupunki sijoitti suoraan ja Kantolan kiinteistöjen kautta Kirstulan kuramonttuun satojatuhansia, niin sinnehän ne rahat HPK:hon sitten siirrettiin. Ja turha tietysti kuvitella, että Kantolan kiinteistöt rahojaan takaisin saisi. Nimittäin tyhjästä on paha nyhjäistä ja mistäs se PA-hämäräbisnesmies mitään maksaa?

  Ai niin, onko Hämeenlinnan Kokoomus jo päässyt kusettamaan valtuustojohtajaakin? Nimittäin mikähän se mahtoi olla palaverin ja keskustelun aihe, kun Sari ja kumppanit tapasivat Sukarin Topin tässä reilut viikko sitten eräässä Hämeenlinnan ravintolassa? Ei kai siellä vai neuvoteltu vaihtoehdosta Kiesin ja valtuustojohtajan autotalolle? Paikaksihan on kuulemma jo mietitty sitä Kultakeskuksen aluetta ja kiesiksi kiesin paikalle tulisi Merisalon Artsi; siis mikäli ei nyt taas tule kuritushuonetuomiota, kun on jälleen niitä epäselvyyksiä?

  Minä kun kaikenlaista paljon pelailen ja vetojakin lyön, niin lienee kai vähintäänkin reilua, että myös maksan valtuustojohtajalle vedonlyöntiputelin? Siis vaikka nyt en vetoa ollut lyönytkään. Mutta onhan nämä uutiset jo hyvinkin sen arvoisia, että valtuustojohtajalle reilun voiton suo. Nimittäin voitto se on Pyrrhoksen voittokin. Sopinee, että toimitan valtuustojohtajalle vaikka nyt roséviininpullon johonkin sopivaan paikkaan, josta hän voi ottaa sen ohi kulkiessaan? Rosénviini sen johdosta, että se on neutraali ja siinä on häivähdys punaista. Erkki Tuomiojaahan valtuustojohtaja kuitenkin äänesti puheenjohtajaksi toissa kesän puoluekokouksessa Verkatehtaalla.

 11. avatar iisakki sanoo:

  Hyvä Riitta,

  monesta minua voi syyttää, mutta ei varmasti katkeruudesta. Olen päässyt politiikassakin pidemmälle kuin olisin koskaan itse osannut kuvitella. Ja muissa asioissa vielä pidemmälle. Ja omista virheistäni kannan mielelläni vastuuta, se on aina mukavampaa sillä lailla.

 12. avatar Riitta Nyqvist sanoo:

  Iisakki hyvä!
  Varoitin, en syyttänyt.
  Siinä on se pieni ero.
  Pienen tunkion kukoillakin on oma aikansa.
  Lämmöllä
  Riitta

 13. avatar lauri kivimäki sanoo:

  En usko, että Kiemungin ja Vekan luopuminen kunnallispolitiikasta edesauttaa kuntaliitosta. Iisakilla on aina ollut hyviä ajatuksia,joita tietääkseni arvostetaan myös naapureissa. Asioiden esitystyylissä on vielä hiomista, mutta kyllä se siitä-uskon. Se vain on pieni asia maailmankaikkudessa, mitä minä uskon. Vekka on minulle ollut aina suuri ? Ehkä joissain toisissa huoneissa kannattaisi miettiä, mikä mättää. Kuntaliitosneuvottelut ovat pitkäjänteistä puuhaa. Sanelu ei auta. Henkilökemioiden on toimittava. Jos tarvitaan puudutuspiikki ennen kättelyjä-ei tule mitään.

 14. avatar Timo Kivistö sanoo:

  Hyviä uutisia Hämeenlinnalle, onnea Karille, Lululle ja Katriinalle. Persujen asema tulee osaamisenne ja ryhdikkyytenne kautta kasvamaan voimakkaasti, hieno jytky!

  Itse olen vuosikymmeniä kannattanut kokommuslaisia arvoja. Viimeiset vuodet ovat tuottaneet toinen toistaan isompia pettymyksiä. Katainen on viemässä puoluetta kommunisteista vasemmalta ohi. Täysin kritiikitön eurokraatti, siitä hyvänä esimerkkinä Time-lehden tuore artikkeli, jota taloussanomat siteerasi:

  http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2012/03/22/time-lehti-lyo-kataista-ja-rehnia-utopistipoliitikkoja/201225848/12

  No viimeisissä eduskuntavaaleissa ei ollut enää muuta mahdollisuutta kuin piirtää se oma viiva Persuille – ja jytkyhän siitä syntyi! Kyllä suomalaisten pitää pitää ensisijaisesti suomalaisten puolia. Samoin se on kunnallisella tasolla. Kyllä valtuutetun pitää ajaa, jopa itsekkäästi, oman alueen veronmaksajien etuja. Ja tähän kuvioon eivät hyväveli ja rapparitavat sovi!

  Hattula onneksi nyt sitten Janakkalan ohella ilmoitti suoraan ja härskisti, ettei edes painostuksen alla lähde pakkoliitoksesta edes keskustelemaan. Säästyyhän nekin kampaviinerit:) Hyvä Hattula, hyvä Kari, Lulu ja Katriina.

 15. avatar Heikki Koskela sanoo:

  Hyvä Kari!
  Onnittelut jo etukäteen tulevasta valtuustourastasi. Tämä antaa myös kipinää mm. kepulle saada helpommin ehdokkaita, koska tiedossa on MUUTOS!
  Toisaalta tulevien äänestäjiesi tulisi ymmärtää, että talousongelmat kaupungissamme ovat megalomaanisia, ja ratkaisut eivät ole helppoja.
  Toivotan menestystä t. Hessu K.

 16. avatar lauri kivimäki sanoo:

  Ei kannata vielä heitellä hattuja kattoon. HML valtarakenteet on vuosikymmenten saatossa sementoitu niin omanlaisikseen, että muutos tulee olemaan vaikea. Ensin täytyy hankkia muutakin kuin blogikannatus (=äänestäjiltä), sitten saada päätösvaltaa, sitten ruveta ajamaan muutoksia(parannuksia?). Saada ne vakiintumaan jne.jne. Oleva valta vastustaa,jarruttaa kaikessa jne jne. Vanajavedessä virtaa monen kevään vedet ennen kuin jotain tapahtuu, jos tapahtuu. Olenko pessimisti?. Luulen realisti.

 17. avatar Hannu Kärpänen sanoo:

  Tervehdys Lauri!

  Katsele tarkkaan Vanajaveden virtaa. Viimeistä kevättä näet sen virtaavan samalla lailla. Jopa suuntakin saattaa muuttua. Tässä kaupungissa muuttuu syksyllä paljon! Tuo vanha Kivinen Hämeen linna jää, muusta en ole ihan varma. Tulet kuulemaan siitä piakkoin, toivottavasti
  T HK

 18. avatar Kari Ilkkala sanoo:

  Tervehdys,

  hämmentävä spektaakkeli, sanoisin. Mielenkiintoista ja positiivista palautetta on tullut niin paljon, etten tässä kohtaa pitkän päivän iltaa kykene ihan kaikkia erikseen noteeraamaan.

  Joten kiitos kaikille!

  Iisakille on todettava, että olihan pisin viskin nimi mitä olen nähnyt. Mietin miten käy jos tarjoilija erehtyy kysymään sinulta jotta mitä sais olla? Kännejä et ainakaan saa…

  Olen valinnastasi hyvilläni. Viski on minulle ns. hankittu maku, mutta en ole ehtinyt makumatkallani aivan tasollesi, joten ei harmita päästää puteleita kynsistäni. Rannikko- ja saaristolaisviskit ovat aivan liian suolaisia minulle, vaikka en tietysti niitä kaikkia olekaan maistanut.

  Ryhmätyökyvyttömäksi ja pakkomielteiseksi olen kuitenkin nauttinut paljon siitä, miten paljon muutoshaluisia ja yhteistyökykyisiä ihmisiä Hämeenlinnasta löytyy yli puoluerajojen. Toivotan kaikki tervetulleiksi muutostalkoisiin.

 19. avatar Hannu Kärpänen sanoo:

  Heips!
  Niin ja moron ja onnittelut sinulle Kari politiikkaan mukaan lähtemisestä! Täytyy kuitenkin toivottaa sinut mukaan näihin muutostalkoisiin, joita täällä olemme tehneet melkein kolme vuotta jo ennenkuin tulit meitä avustamaan. Uskon, että nyt tahti kiihtyy. Ja pakkohan se on. Olemme jo kriisirajalla. Tervetuloa Kari!
  T HK

 20. avatar ex-hml sanoo:

  Onnittelut hyvästä valinnasta täältäkin!

  Nyt harmittaa, että en pääse äänestämään sinua, koska muutin kaupungista pois jokunen aika sitten. Rakkaat vanhempani kuitenkin asuvat vielä siellä, joten eiköhän heidän äänet päädy oikeaan osoitteeseen.

  Mikäli saatte politiikan kuntoon Hämeenlinnassa, niin voi olla, että perheemme tekee paluumuuton vanhoille kotikonnuilleni. Muutama vuosi vielä aikaa miettiä lopullista asuinpaikkaa ennen kuin lapset aloittavat koulunkäynnin.

  Nöyrä kiitos asettumisestasi ehdolle.

 21. avatar Seppo Rehunen sanoo:

  Eiköhän nyt eletä uuden ajan kynnyksellä. Uusi aika koskee kaikkia Hämeenlinnan paikallispolitiikkaan osallistuvia puolueita.

  Kokoomus menettää Lulun lisäksi muitakin osaavia yhteiskunnalliseen toimintaan osallistuneita tai siihen tulossa olevia henkilöitä. Samalla menee myös äänestäjiä. Lasken Kari Ilkkalankin menetykseksi kokoomukselle, vaikka kokoomuksen valtuustoryhmän johto ei ehkä olekaan samaa mieltä.

  Kolmanneksen määräosuudella, mutta paljon pienemmällä valtaosuudella, valtuustossa olleet pienpuolueet (tähän asti!) saavat piristysruiskeen. Olen varma, että syksyn vaalien jälkeen nämä nykyisessä vallanjaossa liian vähälle jääneet osaavat toimia niin, että heillä on äänestäjien kannatuksen mukaisesti ansaittu osuus vastuullisista luottamushenkilöpaikoista. Enkä hetkeäkään epäile, etteivätkö näiden puolueiden edustajat osaisi kantaa vastuuta.

  Jotenkin uskon, että Lulun, Karin, Katriina Ahtiaisen ja mahdollisten muiden lähteminen muutostalkoisiin ei ole ollut helppo päätös. On meidän hämeenlinnalaisten ja ehkä koko seutukunnan etu, että meillä on sellaisia asukkaita, jotka ovat valmiit laittamaan itsensä peliin tavoitteena raikastaa ja avata päätöksentekoa.

  Hannu Kärpäsen kommentti (numero 17) on helmi. Vielä tänään Vanaja virtasi samaan suuntaan kuin ennenkin. Täytyy huomenna katsoa uudestaan – tai viimeistään tammikuussa 2013.

 22. avatar Riitta Nyqvist sanoo:

  Terve Lauri!
  Kaatuihan se Neuvostoliittokin.
  Eipä sitäkään olisi millään uskonut.
  Mukavaa viikonloppua kaikille!
  Kaupunkilainen kiittää rohkeita&kauniita!
  Nukkuu yönsä levollisemmin.
  Riitta

 23. avatar Jari Mäkelä sanoo:

  Skool !

  Luulisin että joku muukin Iisakin lisäksi tarvitsee viskiryypin lukiessaan tämän päiväisiä viikkouutisia. Ryypyn tarvitsijat löytyvät varmasti etupäässä tuolta paikallisen kokoomuksen ja elinkeinoelämän puoleleta. Pakkomielteinesi olet enemmän kuin tervetullut Hämeenlinnan poliittiselle kartalle. Iisakki on Iisakki vaikka voissa paistais – sivuraiteelle vaikka väenvängällä ja ulos asiasta. No se tuskin sinua tai demokratian nimeen vannovia juuri hetkauttaa.
  Läpimenosi lienenee selviö , enkä usko että olet valtikka kädessäsikään niin pehmeä kivi kuin Iisakin ennustus antaa ymmärtää. Kysymys on varmasti aika pitkälti oman kontra yhteisen edun tärkeysjärjestyksestä. Jos on valmis myymään niin ostajia kyllä löytyy. Iisakki on myyjien kantilta kouluesimerkki ja tämä tietysti kismittää. jos Iisakki menettelisi nyt reilusti ja avoimesti niin hän asettuisi seuraavissa kunnallisvaaleissa kokoomuksen listoille.

 24. avatar Riikka Helenius sanoo:

  Hei.

  Onnittelut. Sinulle on varmastikin ns. tilausta. Kaupungin konsernivelan ollessa noin 351,1 M€ ei kuprujen ym. kattamiseen ole ylimääräisiä varoja, hyvä kun peruspalveluista selvitään.

  Ystävällisin terveisin,
  Riikka Helenius

 25. avatar jarkko nirvanen sanoo:

  Hyvä että saadaan uutta ehdokasta tulille,loppuu se suhmurointi pikkuhiljaa.

  Mukavaa että Iisakkikin on omien sanojensa mukaan päässyt noin pitkälle, seuraavaksi sitten komissaariksi Euvostoliittoon tai mäntyniemeen. Sibelius on heti Iisakin jälkeen toiseksi suurin lahja maailmalle joka tästä vaatimattomasta kaupungista on tullut.

  Vaikeina aikoina olemme voineet luottaa iisakkiin kuin kallioon, isällisellä kädellään on hän johtanut vähäjärkistä kansaamme, tukenaan vain älynsä, viisautensa ja nöyryytensä. Vuosien ajan on hän voimiaan säästämättä mm luonut valtavan monimutkaisia johdannais-strategioita jotka ovat tuottaneet kaupungille valtavia voittoja Innoparkin kautta. Tämän lisäksi hän on toiminut sosialismin ja suvaitsevaisuuden suurena guruna, jonka viisaudet tulevat valaisemaan tätä synkkää kaupunkia vielä vuosisatojen ajan. Jos Kim Il Jong eläisi ja pelaisi golfia iisakin kanssa, luulen että iisakki voittaisi.

  Siltikin Kari, vaikka kaupunkimme on yllämainitun kaltaisten väkevien sankareiden kansoittama luulen että tulet sopeutumaan hyvin joukkoon. Täältä tulee ainakin yksinääni.

 26. avatar Aarno Järvinen sanoo:

  Aivan upeeta että kaupungissamme rupiaa pikkasen kuohumaan. Kävinpä tänään kuorma-autoihmettelyn jälkeen jostakin syystä paikallisessa lähiravaintolassa nauttimassa pehmeänmakuisen savuviskin.Eikös tämän vuoden lopussa pääty nämä kuntaliitoksesta johtuvat suojatyöpaikat niin johtajien ja päälliköitten luku pikkasen putoaa. Jatkossa tapahtuvan kuntaliitoksen myötä vastustakaatten ankarasti näitä viiden vuoden pestejä.Tämä SCC-huuma minua hirmuisesti kummastuttaa,paljon kiitoksia paljastuksista.Toivottavasti jatkossa seuraa lisää avoimuutt jolloin saattaa julkitulla ällistyttäviä asioita. olispa kivaa jos sisitten mukaanvedettyä muutamia muitakin fiksuja.

 27. avatar Irma Taavela sanoo:

  Terve Kari!
  Ainoa oikea päätös sinulta lähteä ehdokkaaksi. Olisit kyllä hyvin sopinut myös meidän Vasemmistoliiton ehdokkaaksi, sen verran on se pallo pyöreä tässä poliittisessakin kentässä ;D

  T. Irma

  ( ps. Iisakkia ei pidä liikaa mollata, kyllä hänen linjansa vielä korjaantuu kunhan vain uudestaan löytää poliittisen itsensä. Tämä tapahtuu ainoastaan nykyistä paremmassa seurassa… )

 28. avatar Riitta Nyqvist sanoo:

  Terve Irma!
  Lupaatko senkin, että Iisakki oppii olemaan nimittelemättä muita pakkomielteisiksi jne.
  Diktatuureissa isoissa ja pienemmissäkin toisinajattelijat profiloitiin mielisairaiksi, jotka suljettiin pakkohoitoon.
  Onneksi meillä ei vielä ja enää olla niin pitkällä.
  Mielipidevapaus aikas kohtuullista.
  Kaupungilla on kylläkin ihmetelty lähinnä valtuuston puheenjohtajan kielenkäyttöä, sanoivat sitä penikkataudiksi.
  Riitta

 29. avatar Irma Taavela sanoo:

  Riitta hei

  No enhän minä mitään sellaisen suhteen voi luvata, kuten en muutakaan muiden puolesta. Lähinnä ajattelen sen verran ”positiivisesti”, että ellei esiinny. uusia loikkia esim. kokoomukseen on edessä oman suunnan rankka tarkistus, samoin kuin monella puoluetoverillaankin. Oikeaakin henkeä demareista vielä sentään löytyy, valitettavasti liian vähän vallankahvasta.

  Samaa mieltä taudinkuvasta. Lapset tosin usein tietävät, että se joka haukkuu – on ite.

  Irma

Jätä kommentti

css.php